Skip to main content

Effektive måter å opprettholde huset ditt og kjøkkenet hage

Hagearbeid er en mye elsket aktivitet for mange mennesker. Det har en tendens til å lette deres sinn fra deres daglige livsstress. Tross alt kommer du tilbake til røttene dine. Det har vært en mye elsket hobby for mange mennesker i all aldre. I dag bor folk som bor i leiligheter hvor de mangler plass, også å nyte sin hobby med det nye aldersutstyret i markedet av Hagorama Norway. Vi har mange hagerprodukter som Tåkespray dysen, kjøkkenhage kasse, Plantelommer, Sneglegjerde, vanningsanlegg, planteposer, Drivhus etc. Etter at vi har lagt opp noen effektive måter for noen å opprettholde sin hage:

1. VANN

Å holde sengene jevnt fuktig, er den beste måten å holde planten frisk. Vanning av plantene regelmessig basert på sesongen er svært viktig. Hvis du bor i et varmere område, må du vanne plantene mer i forhold til kaldere miljøer. Sørg for å vanne kompositten ikke plantene fordi planten mottar ernæring fra røttene, ikke bladene. Du kan bruke selvvannsystemet til hvis du ikke husker å vanne planter regelmessig. Hagorama i Norge gir slike vanningsprodukter som Tåkespray dysen, sprøytedyser og mange andre.


2. UTREDNINGER

Ugress er dårlig for planter som de pleier å tegne all ernæring fra jorda og planten er igjen med mindre ernæring som hindrer i veksten. Hvis du pleier å ha mindre plass til hagearbeid. Sørg for å plante plantens senger tett, slik at det ikke er plass for at ugresset skal vokse. Hvis det også finnes noen ugress, så sørg for å ta dem ut med egne hender. Pass på å fjerne ugresset med røttene slik at de ikke kan vokse igjen. Du kan også bruke Plantelommer, planteposer å dyrke planter i mindre plass.

3. EKSAMINERING AV PLANTER FØR KJØP

Å undersøke anlegget før du kjøper er vanligvis det første skrittet mot å begrense sykdommen til hagen din. Dette er det vanskeligste å lære og kan læres ved å gjøre feil. Det er en god ide å se etter en sunn prøve på Internett eller magasiner eller til og med plantebøker. Du må ha grunnleggende kunnskap før du kjøper noen anlegg. Hvis du ikke forbereder på forhånd, vil du kaste bort pengene dine på døde planter som ikke engang vil vare noen dager i hagen din. Vannings systemprodukter i Norge leverer av Hagorama, en ledende leverandør med mange Garden Products.

4. HOLDING AV BUTSENE UT

Hvis du er sikker på at du velger en sunn plante i ditt første skritt, forstå dette at de også er utsatt for angrep av bakterier og virus. Den beste måten å ikke la bakteriene spise planten din er å bruke medisin så snart du kjenner igjen symptomene. Innledende skade på anlegget kan lett kontrolleres, og du kan gjenopplive planten din tilbake til en sunn tilstand som før.

5. BRUK KORREKTE GJØDSTOFFER

Gjødsel av plantene er nødvendig, tenk på det som en form for vaksinasjon av plantene dine for å sikre at de ikke støter på noen sykdom i deres levetid. Sesongplanter vanligvis ikke krever som deres levetid er kortere, men planter som vokser rundt året er mer utsatt for noen form for sykdommer. Bruk av for mye gjødsel kan også vise seg å være farlig for planten din, da de kan brenne plantens røtter. Enhver form for ernæring i tilgang kan likevel sette stress på en plante. En annen måte å finne ut hvor mye gjødsel du trenger i din jord er å få jorden din testet.

Hvis du er på utkikk etter hageprodukter i Norge for norsk tilstand, kan du besøke Hagorama for å få de beste hagemøbler til beste priser.

Comments

Popular posts from this blog

Sommertid Utenhus Exotisk Plantering | Hagorama Norge

Native planter er alles preferanse for utendørs landskapsarbeid. De krever ofte mindre vedlikehold enn de ikke-innfødte. De tilbyr også mat og ly for det lokale dyrelivet også. Men hvis du er som mange gartnere som liker noe ekstra, kan du også legge til forskjellige tropiske planter på verandaen din, dekk eller under et tre.  Det viktigste å huske på for sommeren hagearbeid er å gi tilstrekkelig vann til plantene da det varme været gjør jorden tørr på kort tid, noe som gjør det vanskelig for plantene å vokse fullt ut. Det er mange systemer i markedet for å gi betydelig og tilstrekkelig vannforsyning til plantasjen som selvvannsystemet gjennom spray dyse ,  takespray dysen og andre, hvordan dette systemet fungerer legger over slangen over hele hagen hele områdene. Denne metoden krever ingen klokke, da den fungerer alene. Du kan bruke sneglegjerde , kobbertape og sneglefelle for å beskytte hagen din mot snegler. Denne metoden er veldig nyttig for gartnere som ikke har tid eller de

Planlegg Din Hage For Vårsesongen | Hagorama Norway

Du må bekjenne nå. Du har store ideer om blomsterhage og kjøkkenhage når vinden blåser og det er nytt liv i luften. Er du bekymret for å trekke ugress eller behandle insekter eller sykdommene til plantene dine, tenker denne tanken deg bare på svette? Alle nyter vakre blomstrende blomster i hagen deres, men du må sette mye arbeid for å oppnå det synspunktet. Så en måte å håndtere dette dilemmaet er å inkorporere de plantene i hagen din som belønner deg med den mest skjønnhet med minst mulig arbeid. Det finnes en rekke blomster du kan plante i hagen din i vårsesongen som påskelilje, Freesia Hyacinth, Tulip eller til og med skjegg iris. Disse blomstene blomstrer i de tidlige somrene og falmer før årlige blomster. De vokser best i en godt drenert jord og er tolerante for både kalde og varme værforhold. Det er et par fordeler med å plante disse blomstene i hagen din: 1. De kommer i forskjellige farger og nyanser som rosa, gul, lilla, rød. 2. Dette er blomstene som vokser høyere