Skip to main content

Planlegg Din Hage For Vårsesongen | Hagorama Norway

Du må bekjenne nå. Du har store ideer om blomsterhage og kjøkkenhage når vinden blåser og det er nytt liv i luften.

Er du bekymret for å trekke ugress eller behandle insekter eller sykdommene til plantene dine, tenker denne tanken deg bare på svette? Alle nyter vakre blomstrende blomster i hagen deres, men du må sette mye arbeid for å oppnå det synspunktet.

Så en måte å håndtere dette dilemmaet er å inkorporere de plantene i hagen din som belønner deg med den mest skjønnhet med minst mulig arbeid. Det finnes en rekke blomster du kan plante i hagen din i vårsesongen som påskelilje, Freesia Hyacinth, Tulip eller til og med skjegg iris. Disse blomstene blomstrer i de tidlige somrene og falmer før årlige blomster. De vokser best i en godt drenert jord og er tolerante for både kalde og varme værforhold.


Det er et par fordeler med å plante disse blomstene i hagen din:
1. De kommer i forskjellige farger og nyanser som rosa, gul, lilla, rød.
2. Dette er blomstene som vokser høyere og kan støtte seg selv. De har evnen til å tåle sterke vind og dusjer. De kan bære alt.
3. De er ikke mye utsatt for flertall av skadedyr og sykdommer og er lett å unngå.
4. De gjør hagen din lysere og vakker.
Med utroskap fra sommerfargen fading og en pause fra fôring, vanning, kan det være på tide å hente ut hagen din. Når det gjelder å plante plantene, trenger gartnere ikke å bekymre seg for løvverk som gir for mye skygge, de vil være oppe veldig snart.

Bruk noen hagesett til selvvann som sprøytedyser eller tåkesprøytedyser og for beskyttelse, bruk sneglgjerde, sneglfelle og kobbertape. Sørg for å unngå rotstøtning fra trær og store busker og hold deg unna fuktige områder. De fleste planter som lilje, tulipan vil ikke trives med våte føtter, og sommervannet vil forkorte levetiden.

Et like viktig aspekt ved planting er å visualisere hvordan pærer vil se når det gjelder fargekombinasjon med alle nærliggende planter. En av glede for vårsesongen er å se hvor godt fargen på blomster komplimenterer det grønne bladfargen. Når du er klar til å kjøpe plantene dine, står du overfor et stort utvalg av valg, spesielt for tulipaner og påskeliljer. Vennligst hold deg til noen få farger som vil komplimentere hagen din og velge plantene med forskjellige blomstrende tider, da dette ikke vil forverre oversikten over hagen din hele sesongen. Befruktning vil også bli påkrevd dersom det er og et problem med jorda. Pass på at du ikke bruker overflødig gjødsel, da de sikkert vil redusere levetiden til blomstene dine. Enkelte undersøkelser på hagearbeidsteknikker eller hagebøker og kataloger eller på internett vil hjelpe deg å bli kjent med egenskapene til hver og deres dyder, som for eksempel vanningsanlegg, plantelommer, snegling, sneglfelle og kobbertape. Videre har de fleste planteskoler et bredt utvalg av blomster, så sørg for å besøke det.

Comments

Popular posts from this blog

Sommertid Utenhus Exotisk Plantering | Hagorama Norge

Native planter er alles preferanse for utendørs landskapsarbeid. De krever ofte mindre vedlikehold enn de ikke-innfødte. De tilbyr også mat og ly for det lokale dyrelivet også. Men hvis du er som mange gartnere som liker noe ekstra, kan du også legge til forskjellige tropiske planter på verandaen din, dekk eller under et tre.  Det viktigste å huske på for sommeren hagearbeid er å gi tilstrekkelig vann til plantene da det varme været gjør jorden tørr på kort tid, noe som gjør det vanskelig for plantene å vokse fullt ut. Det er mange systemer i markedet for å gi betydelig og tilstrekkelig vannforsyning til plantasjen som selvvannsystemet gjennom spray dyse ,  takespray dysen og andre, hvordan dette systemet fungerer legger over slangen over hele hagen hele områdene. Denne metoden krever ingen klokke, da den fungerer alene. Du kan bruke sneglegjerde , kobbertape og sneglefelle for å beskytte hagen din mot snegler. Denne metoden er veldig nyttig for gartnere som ikke har tid eller de

Effektive måter å opprettholde huset ditt og kjøkkenet hage

Hagearbeid er en mye elsket aktivitet for mange mennesker. Det har en tendens til å lette deres sinn fra deres daglige livsstress. Tross alt kommer du tilbake til røttene dine. Det har vært en mye elsket hobby for mange mennesker i all aldre. I dag bor folk som bor i leiligheter hvor de mangler plass, også å nyte sin hobby med det nye aldersutstyret i markedet av Hagorama Norway. Vi har mange hagerprodukter som Tåkespray dysen, kjøkkenhage kasse, Plantelommer, Sneglegjerde, vanningsanlegg, planteposer, Drivhus etc. Etter at vi har lagt opp noen effektive måter for noen å opprettholde sin hage: 1. VANN Å holde sengene jevnt fuktig, er den beste måten å holde planten frisk. Vanning av plantene regelmessig basert på sesongen er svært viktig. Hvis du bor i et varmere område, må du vanne plantene mer i forhold til kaldere miljøer. Sørg for å vanne kompositten ikke plantene fordi planten mottar ernæring fra røttene, ikke bladene. Du kan bruke selvvannsystemet til hvis du ikke huske